foto

Kirsten Lepore

  • nar. 1985
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ahoj, cizinče
2013 Move Mountain
2012 Maison sucrée, jardin salé
2011 Láhev
2008 Sladké sny

TV seriály

2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Bad Jubies (S07E20)

Dokumentární

2017 100 Years
2013 Making Of: Move Mountain

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ahoj, cizinče
2013 Move Mountain
2008 Sladké sny

TV seriály

2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Bad Jubies (S07E20)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Ahoj, cizinče

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2014 DJ Snake, Lil Jon - Turn Down for What (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace