foto

Jurij Berkun

  • nar. 9.11.1942 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toxičnaja ljubov (TV film)
2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
2014 Ješčjo odin god
2013 Legenda 17
1995 Gribojedovskij vals (TV film)
1994 Grafiňa Šeremětěva (TV film)
1984 Polosa prepjatstvij
1981 Bitva o Ržev
1964 Hamlet
Vsjo dlja Vas
1963 Den štěstí

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Sufljor (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Posle mnogich bed (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gromkoje dělo (S09E09)
Kodex česti (TV seriál)
Mer i Marija (S07E27)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Podžog (S01E09)
Kuchňa (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 R. R. R. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky