foto

Stanislav Sadalskij

  • nar. 8.8.1951 (67 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 S novym godom, mamy!
2006 Park sovětskogo perioda
Tri muškeťora
2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
2004 Slova i muzyka
2003 Kolchoz intertejnment
2001 Lavina
1996 Zolotoy tuman
1993 Kodex besčestija
1992 Detonator
Tridcatovo uničtožiť!
1991 Bluždajuščije zvjozdy
Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Dějstvuj, Maňa!
Malčiki
Něbesa obětovannyje
1990 Aferisty
Iskušenije B.
Palach
Ruské impérium: Začátek 1.
Volki v zoně
1989 Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Kňaz Udača Andrejevič
Serdce ně kameň (TV film)
1988 Dama s popugajem
Moya dorogaya
Prezumpcija něvinovnosti
1986 Nužnyje ljudi (TV film)
1985 Iskušenije Don Žuana
Čelověk s akkordeonom
1984 Bez práva na porážku
Neveroyatnoe pari, ili istinnoe proisshestvie, blagopoluchno zavershivsheesya sto let nazad (TV film)
Osennij podarok fej
Čužaja žena i muž pod krovaťu (TV film)
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Muži v nesnázích
Torpédové bombardéry
Unikum
1982 I nikto na svete...
Nádraží pro dva
Šuročka
1981 Bednaja Maša (TV film)
Jabloko na ladoni
Nemukhinskie muzykanty (TV film)
Vsem spasibo! (TV film)
1980 Melodija na dva golosa (TV film)
Mnimyj bolnoj (TV film)
O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
1978 V den prazdnika
1973 Běrega
1971 Dvanáct křesel
Telegram
1970 Gorod pervoj ljubvi

TV seriály

2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila 3 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace