foto

Stanislav Sadalskij

  • nar. 8.8.1951 (69 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mať
2012 S novym godom, mamy!
2006 Park sovětskogo perioda
Tri muškeťora
2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
2004 Slova i muzyka
2003 Kolchoz intertejnment
2001 Lavina
1996 Zolotoy tuman
1993 Kodex besčestija
1992 Detonator
Tridcatovo uničtožiť!
1991 Bluždajuščije zvjozdy
Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Dějstvuj, Maňa!
Malčiki
Vzhůru k nebesům
1990 Aferisty
Iskušenije B.
Palach
Ruské impérium: Začátek 1.
Volki v zoně
1989 Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Kňaz Udača Andrejevič
Serdce ně kameň (TV film)
1988 Dama s popugajem
Moja dorogaja
Prezumpcija něvinovnosti
1986 Nužnyje ljudi (TV film)
1985 Iskušenije Don Žuana
Čelověk s akkordeonom
1984 Bez práva na porážku
Neveroyatnoe pari, ili istinnoe proisshestvie, blagopoluchno zavershivsheesya sto let nazad (TV film)
Osennij podarok fej
Čužaja žena i muž pod krovaťu (TV film)
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Muži v nesnázích
Torpédové bombardéry
Unikum
1982 I nikto na svete...
Nádraží pro dva
Šuročka
1981 Bednaja Maša (TV film)
Jabloko na ladoni
Nemuchinskije muzykanty (TV film)
Vsem spasibo! (TV film)
1980 Melodija na dva golosa (TV film)
Mnimyj bolnoj (TV film)
O bednom gusare zamolvitě slovo (TV film)
1978 V děň prazdnika
1975 Tri dňa v Moskvě (TV film)
1973 Běrega
1971 Dvanáct křesel
Telegram
1970 Gorod pervoj ljubvi

TV seriály

2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Za vsemi zajcami (S01E02)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Ubojnaja sila (TV seriál)
God "glucharja" (S03E04)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Udarnaja volna (S01E08)
Sled Glucharja (S01E04)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky