foto

Andrej Bilanov

  • nar. 5.9.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sjurpriz dlja ljubimogo (TV film)
2013 Moj belyj i pušistyj
Rajskij ugolok
2012 Prodajotsja koška (TV film)
2009 Afonia i pszczoły
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
Vopreki zdravomu smyslu (TV film)
2007 Labirinty ljubvi (TV film)
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Mečenosec
Obratnyj otsčet
2000 Tichije omuty

TV seriály

2017 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vlasť i zakon (S11E04)
Něprikasajemyje (S11E03)
Pravo ubivať (S11E02)
další epizody (4)
2014 Na odnom dychanii (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
Živjom tolko raz (E04)
další epizody (6)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Naslednik (S02E02)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Škola №1 (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Ochota na černogo volka (E03)
2005 Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky