foto

Darja Volga

  • nar. 19.6.1974 (45 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2010 Smerť v pensně ili Naš Čechov
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1995 Kakaja čudnaja igra
1993 Višňovij sad

TV seriály

2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)

Galerie (14)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky