foto

Anton Chabarov

  • nar. 11.1.1981 (39 let)
    Balašicha, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Serdtse vraga
2011 Terč
2008 Nikto, krome nas…
2003 Medovyj mesjac (TV film)

TV seriály

2020 Kazanova (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Operacija "Valkirija" (TV seriál)
Voskresenskij (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
2018 Selfi s suďboj (TV seriál)
Svaďby i razvody (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky