foto

Anna Bolšova

  • nar. 26.1.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2016 Vselenskij zagovor
2010 Mamočki (TV film)
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
2004 Eger

TV seriály

2019 Vernis v Sorrento (TV seriál)
2018 Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2014 Ženščiny na grani (TV seriál)
Polnyj nol (E24)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Killer (S03E15)
další epizody (7)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2012 Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (24)
Mamočki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Francuzskij suvenir (S03E03)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
2005 Kazaroza (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
1999 S novym sčastěm! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky