foto

Jefery Levy

  • nar. 21.5.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Key, The
Me
2005 Man of God
2001 Bojovníci (TV film)
1999 Iggy Vile M.D. (TV film)
The Expendables (TV film)
1998 Et Tu Babe
Hollyweird (TV film)
1994 Do háje, no a co
1992 Svět Monkeyho Zetterlanda
1991 Drive

TV seriály

2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Old Sins Cast Long Shadows (S05E16)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Delusions of Grandview (S04E17)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Mžik (S01E07)
Přešťastné návraty (S01E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk u zubaře (S04E15)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jed (S02E09)
Zachraň mě (TV seriál)
Brains (S02E10)
Rebirth (S02E09)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Ve spárech lásky (S03E15)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Touha (S03E02)
Střílej, abys zabil (S02E12)
další epizody (5)
1997 Lawless (TV seriál)
Roar (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Key, The
Me
2005 Man of God
2001 Bojovníci (TV film)
1990 Rockula
1985 Ghoulies

Producentská filmografie

Filmy

2014 Key, The
Me
2005 Man of God
1998 Et Tu Babe
1991 Drive
1990 Rockula
1985 Ghoulies

Herecká filmografie

Filmy

2014 Me