foto

Tim Vine

  • nar. 4.3.1967 (52 let)
    Cheam, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tim Vine: Tim Timinee Tim Timinee Tim Tim To You
2010 Tim Vine: Punslinger Live
2003 Claverdeek

TV seriály

2013 Blandings (TV seriál)
2010 Carpool (TV seriál)
Dave's One Night Stand (TV seriál)
Pointless Celebrities (TV seriál)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
Gangster (S02E07)
Dating (S02E06)
další epizody (8)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
Not Going Out (TV seriál)
Caretaker (S01E06)
Kid (S01E05)
Stress (S01E04)
další epizody (6)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
2001 The Sketch Show (TV seriál)
1995 Stand-up Show, The (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)

Dokumentární

2011 Greatest Ever Carry On Films (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tim Vine: Tim Timinee Tim Timinee Tim Tim To You
2010 Tim Vine: Punslinger Live

TV seriály

2006 Not Going Out (TV seriál)
2001 The Sketch Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Football Genius (TV pořad)
2012 Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Argumental (TV pořad)
Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Melbourne International Comedy Festival Gala (TV pořad)
2009 Drtivá porážka (TV pořad)
Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
Celebrity Juice (TV pořad)
2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2000 Royal Variety Performance 2000, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace