foto

Philippe Martinez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Little Reaper
2002 Klavírista
1998 Déjà mort

TV seriály

2010 All About April (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making of 'Wake of Death'

Host

TV pořady

2008 Spécial investigation (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace