foto

Michael Maertens

  • nar. 30.10.1963 (56 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Moskau Einfach!
Polizeiruf 110 - Totes Rennen (TV film)
2019 Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
Golden Twenties
Rocca mění svět
Wie gut ist deine Beziehung?
2017 Bibi a Tina 4: Naprostý chaos
Fakjů pane učiteli 3
Teenosaurus Rex
2016 Bibi a Tina 3: Holky proti klukům
2015 Pitter Patter Goes My Heart
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Bibi a Tina
Bibi a Tina: Zmatená a okouzlená
Fénix
2013 Finsterworld
2012 Jak změřit svět
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Richard II. (TV film)
Všichni andělé jsou stejní (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Mosquito
1999 Amphitryon
Der Häupter meiner Lieben
Eastie Boys
Místo činu - Norbert (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
1995 Štěstí mé sestry
1992 Alles Lüge
1991 Linda
1990 Unter Freunden
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Clavigo

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Biber (E05)
další epizody (7)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Der Fluch (S04E04)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)

Divadelní záznam

2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky