foto

John McPherson

  • nar. 30.12.1941
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 21.12.2007 (65 let)
    Westlake Village, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Bingo
1989 Alien Nation (TV film)
Fletch žije
Littlest Victims, The (TV film)
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Baterie nejsou v ceně
Čelisti: Pomsta
1986 Acceptable Risks (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
Just One of the Guys
1984 Hot Pursuit (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
Senior Trip (TV film)

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bez Diany (S02E19)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
Jak připravit profesora o hlavu (S02E08)
Génius (S01E23)
další epizody (6)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
Dálkový ovladač (S01E10)
Svědomí má dovolenou (S01E09)
další epizody (7)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Sedm dní (TV film)
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1994 Šance na přežití (TV film)
1993 Pád do tmy (TV film)
1991 Toulavé kočky (TV film)

TV seriály

1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Bohové lásky (S02E02)
Babylon 5 (TV seriál)
The Summoning (S04E03)
1995 JAG (TV seriál)
Simitar (S01E08)
Podivné náhody (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace