foto

Per Morberg

  • nar. 23.6.1960 (60 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Podivné nebe
2013 Hur många kramar finns det i världen
2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
2010 Komisař Špek
2004 Návrat tanečního mistra (TV film)
Tak jako v nebi
2003 En vinnartyp
2001 Jordgubbar med riktig mjölk
2000 Eldsjälen
1998 Zingo
1997 Chock 7 - I nöd och lust (TV film)
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
1995 Bert - den siste oskulden
1994 Min fynske barndom
1991 De nøgne træer
Önskas
1989 1939
Tiger Rag (TV film)

TV seriály

2018 Sjölyckan (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2011 Stockholm - Båstad (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Vålnaden (S02E10)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Den du nicht siehst (E01)
Kodenavn Hunter (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Upp till kamp (TV seriál)
1968-1969 (E02)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mörkret (S01E04)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
Mannen med ikonerna (S01E02)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
Pensionat Pärlan (S01E05)
Vita lögner (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)
1987 Goda grannar (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky