foto

Uno Helmersson

  • nar. 28.3.1977 (42 let)
    Sävar, Västerbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Hacker
2016 Lví žena
2014 Zabijáci
2013 Žena v kleci
2011 Chybíš mi
2009 Through the Night
2006 Innan du slår i marken

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2019 En film om Jörn Donner
On the Inside of a Military Dictatorship
On the President's Orders
2018 Hjertelandet
2017 Bobbi Jene
Vzdálený štěkot psů
2016 Magnus
Čekání
2015 Drømmen om Danmark
2012 Dans for mig
Tagikaks
2011 Au Pair
2010 Armadillo
Láska ve špatných časech
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace