foto

Jurij Smirnov

  • nar. 6.11.1938 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 45 sekund (TV film)
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
2005 Persona non grata
1987 Apelljatsija
Oglašeniju ně podležit
Vězučaja
1986 Perechvat
1984 Neveroyatnoe pari, ili istinnoe proisshestvie, blagopoluchno zavershivsheesya sto let nazad (TV film)
1983 Ivanhoe: Balada o statečném rytíři
1981 Čjornyj trejugolnik (TV film)
1971 Bumbaraš (TV film)
Jeden delikt do důchodu
1970 V lazorevoj stepi
Vpěredi děň
1969 Ja, Francisk Skorina
1968 Děrevěnskij detektiv
1965 Tovarišč Arsenij
1964 Pjaď zemli

TV seriály

2017 Domochozjain (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
2011 Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
Talanty i poklonniki (S03E09)
další epizody (10)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Universal-loto (S02E03)
Černaja vdova (S02E02)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
Černyje dyry (S01E07)
Posmertnyj děbjut (S01E05)
další epizody (6)
2005 Persona non grata (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Olivkovoje děrevo (S01E03)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky