foto

Vitalij Kravčenko

  • nar. 10.11.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skif
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Mstitel
2004 Riddick: Kronika temna
2001 Láska a zrada (TV film)
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1999 Turbulence 2: Strach z létání
1996 Kissed
1990 Dezertir (TV film)

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
2015 Točki opory (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (8)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Hate Puppet / Darkness (E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
V hrobce (S05E08)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky