foto

Vitalij Kravčenko

  • nar. 10.11.1966 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skif
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Mstitel
2004 Riddick: Kronika temna
2001 Láska a zrada (TV film)
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1999 Turbulence 2: Strach z létání
1996 Kissed

TV seriály

2015 Točki opory (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (8)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
V hrobce (S05E08)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace