foto

Anna Snatkina

  • nar. 13.7.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajna Sněžnoj Korolevy
2010 Pravosudije volkov
2006 Puškin: Posledňaja duel
2005 Něčajannaja radosť (TV film)

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Snajper: Poslednij vystrel (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Dom (S02E07)
Ochota (S02E06)
další epizody (8)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Sorok tretij nomer (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace