foto

Světlana Antonova

  • nar. 10.12.1979 (40 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Parižskaja tajna (TV film)
2015 Ně para
2013 Moj belyj i pušistyj
2011 Na krjučke!
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2006 Lov na Piraňu
2004 32-e děkabrja (TV film)
2001 Ljubov a jiné noční můry

TV seriály

2019 Posledňaja nědělja (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
Psichologija ljubvi (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Po lezviju britvy (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
Vokzal (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky