foto

Světlana Antonova

  • nar. 10.12.1979 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ně para
2013 Moj belyj i pušistyj
2011 Na krjučke!
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2006 Lov na Piraňu
2004 32-e děkabrja (TV film)
2001 Ljubov i drugije košmary

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
2013 Po lezviju britvy (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace