foto

Oleg Marusjev

  • nar. 2.10.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Teatr Luny, ili Kosmičeskaja duročka 13:28
2006 Lift
1999 Kdo, když ne my
1979 Vozvraščenije čuvstv

TV seriály

2012 MUR (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Golos razuma (S02E10)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Lekarstvo dlja pokojnika (S01E05)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky