foto

Nikolaj Smorčkov

  • nar. 9.8.1930 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tenkrát v provincii
2003 Antikiller 2: Antiterror
Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
Tretij variant
2002 Oligarch
2000 Redakcija (TV film)
1999 Mu-Mu
Nezrimyj putěšestvennik
1997 Vor
Šizofrenija
1996 Flirtování s katastrofou
Ljubiť po-russki 2
1995 Ljubiť po-russki
1992 Ispolnitěl prigovora
1991 Otkroveniye Ioanna Pervopechatnika
Tsar Ivan Groznyy
Vzhůru k nebesům
1990 Аферисты
Восточный коридор, или Рэкет по-азиатски
1989 Pravo na prošloje
1988 Bryzgi šampanskogo
Klad (TV film)
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1986 Obida
Čičerin
1985 Strachovoj agent (TV film)
1984 Krutá romance
Nam ně dano predugadať...
Odin i bez oruzhiya
Schastlivaya, Zhenka!
1983 Podruhé narozený
Srok davnosti
Trevožnyj vylet
1982 Domoj
Pochožděnija grafa Nevzorova
Příprava k bitvě
1981 Koltso iz Amsterdama
Přes Gobi a Chingan
Tajemství zápisníku
Остаюсь с вами
Чёрный треугольник (TV film)
1980 Děrevo Džamal
Okhota na lis
Případ jedné noci
Výstřel do zad
Čto možno Kuzenkovu?
1979 Lištička
Posádka v ohrožení
V tygřích stopách
1977 Osud
Гонки без финиша
1976 Dni Turbinych (TV film)
Legenda o Ullenspiegelovi
Pověsť o neizvestnom akťore
1975 Almazy dlja Marii
Dolgije vjorsty vojny (TV film)
Nejdražší zlato světa
Tri dňa v Moskvě (TV film)
1974 Láska pozemská
My se vrátíme
Odinoždy odin
Звезда экрана
1973 Kde nevítězí smrt
Neispravimyy lgun
Čjornyj princ
Друзья мои...
Нейлон 100%
1972 Podařená kvítka
1971 Koněc Ljubavinych
Osvobození IV - Bitva o Berlín
Osvobození V - Poslední úder
Sedmoe nebo
1970 Odin iz nas
Opekun
1969 Jediný svědek
Osvobození
Po rusi
Tolko tri nochi
Červený stan
1968 Ischod
Krach
Rezidentův omyl
1967 Cesta do "Saturnu"
Tajná fronta Saturn 3.,4.
Vojna a mír III: Rok 1812
Vojna a mír IV: Pierre Bezuchov
1966 Dikij mjod
Vojna a mír
Černý pasažér
1965 Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij
Чёрный бизнес
1964 Něgasimoje plamja
1963 Fiasko
1962 Chod koňom
Grešnica
Ivanovo dětství
Soud
Zelené mládí
1961 Pjať dněj - pjať nočej
Командировка
1959 Balada o vojákovi
Chožděnije po mukam - Chmuroje utro
Konec Voroncovovy bandy
Míša jede o závod
Svěrstnicy
V stěpnoj tiši
Vaňka
1958 Děvče s kytarou
Vykoupené štěstí
1957 Jeřábi táhnou
1956 Eto načinalos tak...
V pásmu 45
1955 Seznámení
Tajemství krásy
Zemlya i lyudi
1954 Agent č.13
Ispytanije věrnosti
Klukovská léta
Věrní přátelé
1951 Venkovský lékař

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (10)
2013 Pravo na ljubov (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (18)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (16)
2009 Barvicha (TV seriál)
Bratany (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Černaja vdova (S02E02)
2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Koněc filma (S03E02)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)
1983 Подросток (TV seriál)
1977 Křížová cesta (TV seriál)
1974 Sověsť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky