foto

Anna Vasiljeva

  • nar. 26.9.1991 (29 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
Pomoščnica (TV film)
2016 Diggery
2013 Na kryljach

TV seriály

2020 Ne boysya (TV seriál)
2019 Sadovnica (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Pervaja ljubov (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Gejmery (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Šach (S01E19)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Zmeja i čučelo (E38)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky