foto

Jutta Fastian

  • nar. 19.3.1969 (50 let)
    Paternion, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 O bílém hadovi (TV film)
2011 Der Film deines Lebens
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 A teď už je to láska (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Giacomo Puccini - Die dunkle Seite des Mondes (TV film)
Melodie lásky (TV film)
2007 Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Warten auf den Mond
2006 Lékař z Wörthersee (TV film)
2004 Trautmann - Alles beim alten (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
2000 Přijď, sladká smrti
1999 Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1997 Blutrausch

TV seriály

2014 Dating Daisy (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod eines Lehrers (S12E03)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf der Flucht (S10E36)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eifersucht (S06E11)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Trautmann (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky