foto

Konrad Niewolski

  • nar. 31.12.1972 (47 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Konrad Niewolski (1972, Varšava) navázal na univerzitní studia fyziky studiem Vysoké školy ekonomické, kde se specializoval na obory administrativa a mezinárodní vztahy (1995). Deklaruje zájem o psychiatrii, filozofii, teologii, genetiku, egyptologii a extrémní sporty, profesionálně se zajímá o snowboard. Debutoval filmem D.I.L. (2002), brutálním záznamem obchodu s drogami, za nějž získal Hlavní cenu na I. festivalu nezávislého filmu v Gdyni. Impulz k natočení filmu Symetria (Symetrie, 2003) mu poskytl osobní zážitek z vyšetřující vazby

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2017 Labirynt świadomości
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Palimpsest
2003 Symetrie
2002 D.I.L.

TV seriály

2007 Cztery poziomo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Symetrie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky