foto

Robert F. Hoy

  • nar. 3.4.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.2.2010 (82 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Detektiv (TV film)
2004 Big Chuck, Little Chuck
1989 W.B., Blue and the Bean
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
Neznámý smrtonoš
1987 Desperado (TV film)
Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1986 Nebezpečné území
Pořádný průšvih
Texas (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1985 Promises to Keep (TV film)
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Jimmy the Kid
Říkají mi Bruce
1981 Legend of the Lone Ranger, The
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Bronco Billy
1978 Desperate Women (TV film)
Other Side of Hell, The (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
1977 Flight to Holocaust (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
Hraběnka a lišák z Dirtwateru
Invisible Strangler
Násilník
Psanec Josey Wales
1975 700 mil v sedle
Barbary Coast (TV film)
1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
Odborník na banky
1973 Křičí, Drakula, křičí
Man for Hanging, A (TV film)
Šéf je mrtvý
1971 Earth II (TV film)
1969 The Over-the-Hill Gang (TV film)
1968 5 Card Stud
Můj miláček Brouk
Rogues' Gallery
1967 Tobruk
1966 Nevada Smith
Útok na Queen Mary
1965 Harlow
Na vlásku
Tickle Me
1960 Spartakus
1959 Operace Spodnička
The Big Fisherman
1958 Lafayette Escadrille
Live Fast, Die Young
No Time for Sergeants
Twilight for the Gods
1957 Four Girls in Town
Gun for a Coward
Man of a Thousand Faces
Tammy and the Bachelor
1956 Raw Edge
The Mole People
Všechny čluny na vodu
1955 Francis in the Navy
Kiss of Fire
One Desire
Pomsta netvora
The Long Gray Line
To Hell and Back
1954 Border River
Four Guns to the Border
Stříbrný kalich
Taza, Son of Cochise
The Black Shield of Falworth
Zrodila se hvězda
1953 The Lawless Breed
The Man from the Alamo
1950 Ambush

TV seriály

2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
A Man Called Sloane (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace