foto

Štěpán Tuček

  • nar. 31.5.1999 (21 let)
    Mladá Boleslav, Česko

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bezduché chvíle (studentský film)
Tady hlídáme my
2017 Darkroom
2016 Zločin v Polné (TV film)

TV seriály

2020 Hlava Medúzy (TV seriál)
2019 Kameňák (TV seriál)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Rodinné vztahy (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 16.4.2018  17:01
    Anife
    (hodnocení, komentáře)

    Kdo bude mít cestu do Jihlavy, doporučuji inscenaci Racek v Horáckém divadle. Štěpa hraje Trepleva a je naprosto famózní.

Fanoušci tvůrce