foto

Bülent Sakrak

  • nar. 26.8.1977 (42 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 5 Dakkada Değişir Bütün İşler
2015 Son Mektup
Yaktın Beni
2014 Çilek
İksir: Dedemin Sırrı
2012 Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede
2011 Ay büyürken uyuyamam
2010 Eyyvah Eyvah
Kutsal Damacana 2: Itmen
Sessiz Çocuklar
2009 Abimm
Melekler ve Kumarbazlar
2008 Muro: Nalet Olsun Içimdeki Insan Sevgisine
2004 Beni Bekledinse (TV film)
2002 Sır Çocukları
2000 Halk Çocuğu

TV seriály

2018 Dudullu Postası (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2016 Hangimiz Sevmedik (TV seriál)
2015 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
2014 Aşkın Kanunu (TV seriál)
Çiçek (TV seriál)
2012 2 Yaka Bir İsmail (TV seriál)
Son Yaz (TV seriál)
2011 Yıldız Masalı (TV seriál)
İzmir Çetesi (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
2007 Eşref Saati (TV seriál)
Güzel Günler (TV seriál)
Zeliha'nın Gözleri (TV seriál)
2006 Karinca yuvasi (TV seriál)
2005 Kısmet (TV seriál)
Sensiz Olmuyor (TV seriál)
2003 Sihirli Annem (TV seriál)
2002 Kumsaldaki İzler (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
Pembe Patikler (TV seriál)
İki Arada (TV seriál)
2001 Bizim Aile (TV seriál)
1999 Yılan Hikayesi (TV seriál)
1995 Bizim Aile (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Komedi Türkiye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky