foto

Tatu Siivonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Supermorče
2016 Důl
2015 Hevisaurus-elokuva
Lunastus
2013 Nuoret nerot (TV film)
2011 Pystyssä
Ticho
2008 Jungle of Dreams (TV film)
2007 Lieksa!
Sooloilua
2006 Jumalan hampaat (TV film)
Mogadishu Avenue
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
Slib
2004 Karaoke (TV film)
2003 Rotanloukku (TV film)
2001 Kuilu (studentský film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Verenneito 1/2 (S02E07)
2015 Satanen (TV seriál)
2014 Syke (TV seriál)
Sydäntä kylmää (S01E01)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Borsa handussa (E09)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace