foto

Iara Jamra

  • nar. 31.10.1953 (67 let)
    São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 O Signo da Cidade
2002 Joana e Marcelo, Amor (Quase) Perfeito
1999 No Coração dos Deuses
1997 Ed Mort
1995 Eu Sei que Você Sabe
1992 Oswaldianas
1990 Beijo 2348/72
1988 Dedé Mamata
Fogo e Paixão
1987 Besame Mucho
Brasa Adormecida
1980 Asa Branca

TV seriály

2008 Três Irmãs (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Da Cor do Pecado (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
Sai de Baixo (TV seriál)
1993 Olho no Olho (TV seriál)
Sex Appeal (TV seriál)
1992 Perigosas Peruas (TV seriál)
Tereza Batista (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1989 Tieta (TV seriál)
1988 Chapadão do Bugre (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky