foto

Amy Wren

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chceš, abych ho zabil?
2011 Bouřlivé výšiny

TV seriály

2017 Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Výkupné (TV seriál)
Celina (S01E06)
2016 Tutankhamun (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (5)
Legenda (TV seriál)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
2013 Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
Fire: Part 1 (S07E01)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Summer in Transylvania (TV seriál)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Life Bites (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace