foto

Arthur Ripley

  • nar. 12.1.1897
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.2.1961 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1958 Hromská cesta
1944 Voice in the Wind
1943 Behind Prison Walls

TV seriály

1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace