foto

Klaus Zmorek

  • nar. 4.12.1957 (61 let)
    Lemberg, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Hetzjagd auf Semir (TV film)
Steig. Nicht. Aus!
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
2014 Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
2013 Banklady
2012 Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2011 Holger sacht nix (TV film)
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
2010 Bez dechu
Město pod tebou
2006 Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Papa und Mama (TV film)
2005 Antikörper
Falešné doznání
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Láska pod bílými plachtami (TV film)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1999 Curiosity & the Cat
1997 Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Sperling und sein Spiel gegen alle (TV film)
1996 Das verletzte Lächeln (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Výš, dál, rychleji! (S15E13)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tvrdý business (S09E02)
2003 Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrt z motoru (S05E11)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace