foto

Susanne Scholl

  • nar. 16.3.1950 (70 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Abgestempelt (studentský film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
2004 Fremde im Spiegel, Der
2002 Vaya con Dios
1999 Nicht ohne meine Eltern (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)

TV seriály

2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blinde Wut (S09E08)
2015 Huck (TV seriál)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Besetzt (S05E02)
Der Prozess (S05E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1995 Ulice Berlína (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 literaTOUR (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky