foto

Jo Molitoris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Nevrland
2016 Seit du da bist (TV film)
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2011 Brand
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2010 Super plán (TV film)
2009 Mein Kampf
Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
2008 Falco
2004 Skin Walker
2003 Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin)

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Bruderliebe (E06)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pop Galerie Reloaded (TV seriál)
2006 Stalo se krátce předtím
1995 Queen Phenomenon, The (TV film)

TV pořady

2004 Sunshine Airlines (TV pořad)

Video kompilace

2000 Falco: Everything (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky