foto

Lothar Scherpe

  • nar. 1958
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wahre Lügen (TV film)
2017 Baumschlager
Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Schnell ermittelt - Erinnern (TV film)
Schnell ermittelt - Leben (TV film)
Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Bad Fucking
Die Wüstenärztin (TV film)
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2012 Die kleine Lady (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
2011 Brand
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2010 3faltig
2009 Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Darum
Falco
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Místo činu: Exitus (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2004 Princesse Marie (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Ravioli
2002 Poppitz
2001 Home Run
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Kaliber Deluxe
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1999 Fink fährt ab
Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
Quintett komplett (TV film)
1997 Kreuzfeuer (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Der See
1995 Freispiel
1994 Bauernschach (TV film)
1993 Bock zuviel, Ein (TV film)
Muttertag
1991 Nie im Leben
1986 Müllers Büro

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Schatzsuche (S15E02)
Graues Leben (S15E01)
Auf der Flucht (S14E15)
další epizody (7)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Louis Rauscher (S06E10)
Dominik Fiedler (S06E09)
Christine Zeitlberger (S06E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bis aufs Blut (S14E05)
Alte Indianer (S14E04)
Tod im Taxi (S14E03)
další epizody (9)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Alan Richter (S05E10)
Wolf Brennersdorfer (S05E09)
Viktor Urbach (S05E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Unter Verdacht (S13E06)
Familie Schweiger (S13E04)
Grenzfall (S13E02)
další epizody (9)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Hangover (S12E03)
Tigran der Unsichtbare (S12E01)
Ein ganz normaler Tag (S11E15)
další epizody (7)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Kronzeuge (S11E05)
Vor aller Augen (S11E04)
Heldentod (S11E01)
další epizody (8)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Gute Gesellschaft (S10E05)
Perfekte Welt (S10E02)
Solo für Beck (S10E01)
další epizody (7)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgeliefert (S09E03)
Nervenkrieg (S09E01)
Treibjagd (S08E16)
další epizody (5)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
Jana Solm (S04E11)
Tommi Hotarek (S04E10)
další epizody (12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Im freien Fall (S08E07)
Eine Frage der Ehre (S08E05)
Späte Gegend (S08E03)
další epizody (5)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Karl Esch (S03E09)
Klaus Karner (S03E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Der Austausch (S07E10)
Der Trojaner (S07E08)
další epizody (7)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Life is live (E10)
No Hit & Run (E09)
Fremdnahtod (E08)
další epizody (8)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Todesengel (S06E06)
Heartbreaker (S06E05)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
další epizody (6)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Ben Bogner (S01E08)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Blindspuren (S05E10)
Gefallene Engel (S05E08)
Opfer ohne Namen (S05E04)
další epizody (7)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
Du sollst nicht töten (S04E05)
další epizody (4)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Mordgesellen (S03E08)
další epizody (6)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Katyas Geheimnis (S02E08)
Die Falle (S02E07)
Machtspiele (S02E05)
další epizody (7)
2005 11er Haus (TV seriál)
1971-75: Freie Liebe (E02)
1955-60: Manderlradio (E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Warm abgetragen (S01E05)
Nebelsuppe (S01E02)
Herzkasper (S01E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Maximilian I. - Der Brautzug zur Macht (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bisjetzt (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2003 Ravioli
1993 Muttertag
1986 Müllers Büro

Kameramanská filmografie

TV seriály

2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Irrläufer (S08E13)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)