foto

Lothar Scherpe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wahre Lügen (TV film)
2017 Baumschlager
2015 Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Bad Fucking
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2012 Die Wüstenärztin (TV film)
Die kleine Lady (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
2011 Brand - Eine Totengeschichte
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2010 3faltig
2009 Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Darum
Falco
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Místo činu: Exitus (TV film)
Trautmann - Die Hanno-Herz-Story (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2004 Princesse Marie (TV film)
Trautmann - 71 Tage (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
Jetzt erst recht (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Ravioli
2002 Poppitz
Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2001 Home Run
Trautmann - Nichts ist so fein gesponnen (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Kaliber Deluxe
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Fink fährt ab
Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
Quintett komplett (TV film)
1997 Kreuzfeuer (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Der See
1995 Freispiel
1994 Bauernschach (TV film)
1993 Bock zuviel, Ein (TV film)
Muttertag
1991 Nie im Leben
1986 Müllers Büro

TV seriály

2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Maximilian I. - Der Brautzug zur Macht (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bisjetzt (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2003 Ravioli
1993 Muttertag
1986 Müllers Büro

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)