foto

Rumer Godden

  • nar. 10.12.1907
    Eastbourne, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.11.1998 (90 let)
    Dumfriesshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 The Peacock Spring (TV film) - kniha
1965 Battle of the Villa Fiorita, The - kniha
1961 The Greengage Summer - kniha
1958 Innocent Sinners - kniha
1951 Řeka - kniha
1948 Okouzlení - kniha
1947 Černý narcis - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1951 Řeka

TV seriály

1982 All for Love (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace