foto

Joachim Bliese

  • nar. 7.10.1935 (84 let)
    Kiel, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
Heimat ist kein Ort (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2013 Ohnsorg Theater - Endlich allein (divadelní záznam)
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
Ohnsorg Theater - Der schönste Tag im Jahr (divadelní záznam)
2007 Three Old Men
2006 Ohnsorg Theater - Alles auf Anfang (divadelní záznam)
2005 Kometen
Ohnsorg Theater - Grille und Ameise (divadelní záznam)
Schiller (TV film)
2004 Vergissmeinnicht
1997 Leben in Angst (TV film)
1995 Kinder der Nacht (TV film)
1993 Sommergäste (TV film)
1992 Far from Berlin
Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1991 Společná hra
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1989 Bangkok Story
Pavučina
1986 Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1984 Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
Schwärmer, Die
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1978 Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
1972 Tatort - Wenn Steine sprechen (TV film)
1967 Heydrich v Praze (TV film)
1966 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1963 Einsame Menschen (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)

TV seriály

2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Auf offener Straße (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky