foto

Zdeněk Zábranský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Libeňský čaroděj (TV film)
1987 Vltavská víla (TV film)
1986 Pohádka z Kampy (TV film)
1984 Dům u tří vlaštoviček (TV film)
1983 Kmotři z blat (TV film)
1982 Třeboňská pohádka (TV film)
1981 Královna bludiček (TV film)
1979 Hastrmanská povídačka (TV film)
1978 Hejkal (TV film)
1977 Blaťácká povídačka (TV film)
1975 Hamernická povídačka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky