foto

Stan Saanila

  • nar. 27.6.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tanssi heikolla jäällä
2016 Kielikysymys
2013 Lví srdce
2011 Risto
2010 Zasloužím si respekt
2009 Mannen på gatan
2008 8 päivää ensi-iltaan
2007 Práce pro chlapa
2006 Stand up - Ryhmä Komedia Dynamo: Ensimmäinen painos

TV seriály

2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Risto (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
2004 Yrke: ståuppkomiker (TV film)
2002 Hurrit (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Uutisvuoto (TV pořad)
2018 Kymppitonni (TV pořad)
2015 Koomikot (TV pořad)
2014 Tämä tästä (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Get Up, Stand Up (TV pořad)
Ögonaböj (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Jim Salabim Taikashow (TV pořad)
2009 Suomen Las Vegas (TV pořad)
2006 Nevada (TV pořad)
2005 Ögonaböj (TV pořad)
2003 W-tyyli (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2014 Tämä tästä (TV pořad)
2005 Ögonaböj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky