foto

Gonçalo Waddington

  • nar. 25.9.1977 (40 let)
    Lisabon, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sv. Jiří
2015 Kapitán Poštolka
Tisíc a jedna noc II – zoufalá
Tisíc a jedna noc I – neklidná
2014 Coro dos Amantes
Yvone Kane
2013 Imaculado
2012 Assim assim
Linhas de Wellington
2010 Noite Sangrenta (TV film)
2009 Águas Mil
How to Draw a Perfect Circle
2008 Aljubarrota
Entre os Dedos
2007 Agora Tu
Mal Nascida
2006 Coisa Ruim
Um Ano Mais Longo
2005 Alice

TV seriály

2013 Odisseia (TV seriál)
2011 Último a Sair (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
Lusitana Paixão (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
Sociedade anónima (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Alves dos Reis (TV seriál)
Raia dos Medos, A (TV seriál)
1998 Terra Mãe (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Imaculado
2010 Nenhum nome

TV seriály

2013 Odisseia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Imaculado
2010 Nenhum nome

Producentská filmografie

Filmy

2013 Imaculado
2010 Nenhum nome

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Imaculado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace