foto

Sanna Stellan

  • nar. 1974
    Karvia, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fingerpori
2015 Hevisaurus-elokuva
Lasikatto
2012 Index lásky
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2008 8 päivää ensi-iltaan

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
2019 Syke (TV seriál)
Potilas, vaimo ja rakastaja 4/4 (S05E40)
Potilas, vaimo ja rakastaja 3/4 (S05E39)
Potilas, vaimo ja rakastaja 2/4 (S05E38)
další epizody (20)
2018 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Peltipoliisi (S01E04)
Escortmestari Dimitri Mäkikoski (S01E02)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2016 Alias Lönnrot (TV seriál)
2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Lasikatto

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Jenny+ (TV pořad)
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad) - mod.
Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad) - mod.
2015 Anna Perhon kyselytunti (TV pořad)
Koomikot (TV pořad)
2014 Meidän perheen tähdet (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Naurun tasapaino (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Sokkokokki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2005 Assari (TV pořad)
Diili (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky