foto

Pirjo Heikkilä

  • nar. 3.4.1980 (40 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen
2018 Supermorče
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
2014 Hyvä ihminen
Valo yössä
2013 Ti praví
2012 Ja saapuu oikea yö
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)

TV seriály

2020 Ei haukku haavaa tee (TV seriál)
Näätkö sä mummin? (E08)
Lepramuumio (E07)
Kiimajuoksut (E06)
další epizody (8)
Pirjo (TV seriál)
Vahinkohalaus (S03E15)
Valeostaja (S03E14)
Kuuro asentaja (S03E13)
další epizody (15)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Pirjo (TV seriál)
Lahja naapurille (S02E20)
Kuvakirjasto (S02E19)
Lastenhoitajamies (S02E18)
další epizody (20)
Onnela (TV seriál)
Mainos (S03E04)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
další epizody (4)
2018 Pirjo (TV seriál)
Parempi tarjous (S01E18)
Tyttöjen tupa (S01E17)
Huono elokuva (S01E16)
další epizody (18)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Marjaleena Kemppainen (S02E04)
další epizody (6)
2017 Onnela (TV seriál)
Juhannustaikoja (S01E09)
Otsahymy (S01E07)
Raskaussuunnistusta (S01E05)
další epizody (4)
Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Ismo (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Brändärit (TV seriál)
Juhlat (E05)
Justimus esittää: Fuck the Police (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 9 (E09)

Dokumentární

2018 Villien jäljillä (TV seriál) - prův.
Saimaannorppa (E08) - prův.
Sarvikuono (E07) - prův.
Tiikeri (E06) - prův.
další epizody (8)
2016 Alias Lönnrot (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Ei haukku haavaa tee (TV seriál)
Pirjo (TV seriál)
Vahinkohalaus (S03E15)
Valeostaja (S03E14)
Kuuro asentaja (S03E13)
další epizody (15)
2019 Modernit miehet (TV seriál)
Lähes kuollut mummo (S01E11)
Peten leijat (S01E06)
Dead man walking (S01E05)
další epizody (5)
Pirjo (TV seriál)
Lahja naapurille (S02E20)
Kuvakirjasto (S02E19)
Lastenhoitajamies (S02E18)
další epizody (20)
2018 Pirjo (TV seriál)
Parempi tarjous (S01E18)
Tyttöjen tupa (S01E17)
Huono elokuva (S01E16)
další epizody (18)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2018 Villien jäljillä (TV seriál)
Saimaannorppa (E08)
Sarvikuono (E07)
Tiikeri (E06)
další epizody (8)

TV pořady

2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
2016 Pelimies (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
Riku ja tähdet (TV pořad)
2017 Mad Cook Show (TV pořad)
2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
Roope Salminen Show (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
ToosaTV (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Koomikot (TV pořad)
2014 Ajankohtainen Nelonen (TV pořad)
Posse (TV pořad)
Ravintola X (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Get Up, Stand Up (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce