foto

Wolfram Berger

  • nar. 12.10.1945 (75 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Egon Schiele
2015 Rider Jack
2014 Almuth und Rita (TV film)
2013 Tod in den Bergen (TV film)
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
2011 Hinterland
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Láska z hor (TV film)
Mein Bruder, sein Erbe und ich (TV film)
2010 Šest dní strachu (TV film)
2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
Sturmfrei
2008 Darum
Geld oder Leben
Tandoori Love
2007 Fall Guy: The John Stewart Story
No Bikini
2005 Nick Knatterton - Der Film
Sněhurka
Zum Beispiel Praterstern
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
Polterabend (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Kinderspiel (TV film)
Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
Nichts wie weg (TV film)
Stille Liebe
Tod durch Entlassung (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Der Hund muss weg (TV film)
Der Letzte Sommer (TV film)
Don't Kill
Kaliber Deluxe
Mumie smrti (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
1999 Das Callgirl (TV film)
Heimlicher Tanz (TV film)
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Suzie Washington
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 Die Bräute (TV film)
Sexy Lissy (TV film)
Straße nach Istanbul, Die (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Cuba Libre (TV film)
Stille Wasser
1995 Die Kreuzfahrt (TV film)
Ex (TV film)
Schnellschuß
Um die 30 (TV film)
1994 Wilder Hunger
1992 Tod der Engel (TV film)
1990 Der Tod zu Basel (TV film)
1989 Akční U.S.A.
1988 Die Beute (TV film)
Dollarfalle, Die
Gekauftes Glück
Quicker Than the Eye
1987 Zabou
1985 Geheime Mission (TV film)
1984 Huldrych Zwingli, Reformator (TV film)
Schalltot
1983 Akropolis Now
Žár
1982 Kazetová láska
Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
Zeitgenossen
1981 Der richtige Mann (TV film)
Niemandsland (TV film)
Sechsunddreißig Stunden (TV film)
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
1978 Jagdgast, Der (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alzire aneb nový kontinent
1976 Pomocník
1974 Fluchtgefahr (TV film)
Konfrontation
1972 Zur schönen Aussicht (TV film)

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Shit Happens (E17)
Bombe (E07)
2019 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Pro bono, was sonst? (E02)
2018 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Sterben macht Erben (E01)
Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Der Fehler (E01)
2015 Místo činu (TV seriál)
Deckname Kidon (S46E02)
2012 Oben ohne (TV seriál)
Scheiden tut weh (S04E01)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Entscheidungen (E03)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Vorstadt Blues (S03E03)
další epizody (5)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Wohin und zurück (S03E08)
další epizody (6)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Iris Litani (S01E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Besuch (S02E11)
Böses Spiel (S02E02)
další epizody (4)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Místo činu (TV seriál)
Smrtelná hamižnost (S38E19)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 11er Haus (TV seriál)
2001-05: Abschlussfest (E05)
1976-80: Cordoba (E03)
1971-75: Freie Liebe (E02)
další epizody (4)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abgehört (S04E09)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Reidingers Sturz (S03E10)
Die Diagnose (S03E09)
Heimkehrer (S03E07)
Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Taximorde (S01E02)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Místo činu (TV seriál)
Osudné touhy (S32E17)
Špatná krev (S32E15)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Heilquelle (S01E20)
Scheidungen (S01E19)
Gerüchte (S01E11)
další epizody (9)
Komisař Rex (TV seriál)
Studený jako led (S06E05)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Natter (E12)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Tod auf Bali (TV seriál)
1990 Místo činu (TV seriál)
Zabou (S21E06)
1987 Eurocops (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kino Wien Film - vyp.
2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2014 Les fantazií (TV film) - vyp.
2012 Der Herr Robert - Hommage an eine Kaffeehauslegende (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

1970 Zur schönen Aussicht (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky