foto

Carla Maciel

  • nar. 3.9.1974 (45 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Patrick
2018 Diamantino
Parque Mayer
2017 Zlobivý zajíček
2016 Sv. Jiří
Uma Vida à Espera
2013 Imaculado
2011 A Morte de Carlos Gardel
2010 Nenhum nome
2009 How to Draw a Perfect Circle
2005 Alice
2004 Adriana
Pepe Carvalho - Les mers du sud (TV film)
2003 Meu Sósia E Eu, O (TV film)
2000 Alta Fidelidade (TV film)
Trânsito Local
1999 Jaime

TV seriály

2019 Teorias da Conspiração (TV seriál)
2018 Sara (TV seriál)
2013 Odisseia (TV seriál)
Maison close (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2007 Resistirei (TV seriál)
2006 Fala-me de Amor (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Teu Olhar, O (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Almeida Garrett (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky