foto

Julija Požidajeva

  • nar. 22.9.1982 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Opasnyy soblazn
2016 Spasjonnaja ljubov (TV film)
2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2001 I byla noč

TV seriály

2015 Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Skazki mačechi (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Revnosť (S03E19)
Najezd (S03E18)
Něsčastnyj slučaj (S03E17)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Vorotily (TV seriál)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky