foto

Robert Valey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 Zone rouge (TV film)
1982 Jules et Georgia (TV film)
L'été ne reviendra plus (TV film)
1980 Plume, La (TV film)
1979 Troisième couteau, Le (TV film)
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film)
1966 L'avare (TV film)

TV seriály

1957 Tour de France par deux enfants, Le (TV seriál)

Dokumentární

1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)
Cinéma de notre temps: Luis Buńuel (TV film)
Nová vlna (TV film)

TV pořady

1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace