foto

Carlos Lopes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Sv. Jiří
2010 Nenhum nome
2009 How to Draw a Perfect Circle
2006 Parte de Mim
Um Ano Mais Longo
2005 Alice

TV seriály

2018 Sara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace