foto

Stanislav Strelkov

  • nar. 6.11.1967 (52 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děň duraka
2010 Zemlja ljuděj
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Magnitnyje buri
2002 Red Serpent
2000 Prezident i jego vnučka
Vmesto meňa
1997 Šizofrenija
1995 Odinokij igrok
1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Stalin (TV film)
Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1991 Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1990 Vaňka-vstaňka

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2014 Poiski ulik (TV seriál)
2013 Po lezviju britvy (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Otvetnyj chod (S03E16)
2012 Karpov (TV seriál)
Schvatka (S01E15)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Čjornyj spisok (S06E05)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky