foto

Júdži Jamaguči

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

TV seriály

2014 Z/X: Ignition (TV seriál)
2013 Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
2007 Tóka gettan (TV seriál)
2006 Fate/stay night (TV seriál)
2004 Get Ride! AMDriver (TV seriál)
2003 Divergence Eve (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
2001 I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
1999 Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
1998 Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
1987 Mister Adžikko (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace