foto

Jean-François Lepetit

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Murders in Rochefort
2018 Les Mystères de la Basilique (TV film)
2017 La Soif de vivre (TV film)
Les Mystères de l'île (TV film)
2013 Abus de faiblesse
Chlap na hlídání (TV film)
2012 Je retourne chez ma mère (TV film)
Miroir mon amour (TV film)
2011 Jako doma (TV film)
Le temps du silence (TV film)
2010 Le Petit poucet
Le Temps de la kermesse est terminé
Šípková Růženka (TV film)
2009 Barbe bleue
2008 Des poupées et des anges
2007 Enfin seul(s) (TV film)
La Capture
Une vieille maitresse
2005 Crime des renards, Le (TV film)
La vie est à nous!
2004 Anatomie pekla
Mon fils d'ailleurs (TV film)
Vous êtes de la région? (TV film)
2003 Demain nous appartient (TV film)
2002 Hasard fait bien les choses, Le (TV film)
Sex Is Comedy
Single Again
2001 Confession d'un dragueur
De toute urgence (TV film)
Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
À bicyclette (TV film)
À ma soeur!
2000 Voltairova chyba
1999 Romance X
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
TGV
1997 Dům na útesu (TV film)
Ledový statek (TV film)
Marthe
Tonka
1996 Ańos Arruza, Los
Rozmary řeky
1995 Des mots qui déchirent (TV film)
Pasolini, un delitto italiano
1994 Confidences à un inconnu
Killer Kid
1993 La Nuit sacrée
1992 Posto freddo in fondo al cuore, Un (TV film)
1991 Mouettes, Les (TV film)
Río Negro
1987 L'Été en pente douce
Sale destin
Velká cesta
1986 La Femme secrète
1985 Dust
La vie de famille

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)

Dokumentární

2007 Empreintes (TV seriál)
2004 Le Monde selon Bush
2002 Un 8 juillet à Séville (TV film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky