foto

Konstantin Želdin

  • nar. 5.10.1933 (86 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
Kanikuly strogogo režima
2007 Troje i Sněžinka
2004 Život na vlásku
2000 Bratr 2
1987 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 13 (TV film)
Šura i Prosvirňak
1986 Boris Godunov
1983 Srok davnosti
1982 Smerť na vzljotě
Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
1974 My se vrátíme
1967 Major Vichr
1962 Grešnica
1960 Muž činu

TV seriály

2016 Almazy Stalina (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Killer (S03E15)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Bratany 3 (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Prizovaja točka (E11)
Likvidace (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Vrag sredi svoich (S01E10)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Embargo na ženščin (S02E04)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky